stege عالم من الخيال
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» best fish oils on the market
الأربعاء أغسطس 03, 2011 5:26 pm من طرف زائر

» Randy Hatton Drug Information Center
الأربعاء أغسطس 03, 2011 5:16 am من طرف زائر

» flaxseed oil
الثلاثاء أغسطس 02, 2011 12:49 am من طرف زائر

» online video slot tips
الإثنين أغسطس 01, 2011 11:12 pm من طرف زائر

» иммуномодуляторы гинекология
الأحد يوليو 31, 2011 4:27 pm من طرف زائر

» Aarp Part D Drug Card
الأحد يوليو 31, 2011 12:41 am من طرف زائر

» Продвижение неизбежно
الجمعة يوليو 29, 2011 2:36 am من طرف زائر

» generic cialis online coupon
الخميس يوليو 28, 2011 5:33 am من طرف زائر

» Abuse Of Chinese Medicine
الأربعاء يوليو 27, 2011 7:41 pm من طرف زائر

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

شاطر | 
 

 @ طبق بحري:باييلا اللحم البقري @

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نــور الشمس
Admin
avatar

انثى
عدد المساهمات : 225
نقاط : 515
تاريخ التسجيل : 04/02/2010

مُساهمةموضوع: @ طبق بحري:باييلا اللحم البقري @   الجمعة مارس 26, 2010 12:38 pm



المقادير:
1 ملعقة طعام زيت زيتون
113 جرام لحم بقري مكعبات (ريب آي)
½ بصل أبيض مفروم
1 فص ثوم مفروم
½ كوب طماطم مقطع مكعبات متوسطة
½ ملعقة شاي ملح
½ ملعقة شاي فلفل أسود
¾ كوب أرز ذو حبة طويلة
¼ كوب زيتون أسود مخلي
½ ملعقة شاي بابريكا
1 كوب طماطم مجفف في زيت الزيتون مفروم
1 ¼ كوب ماء مغلي




طريقة التحضير:

* سخني الفرن على حرارة 400 فهرنهايت.
* حمري اللحم في الزيت من جميع الجهات مدة 5 دقائق.
* أضيفي البصل والثوم وحمريها مع اللحم.
* أضيفي مكعبات الطماطم والملح والفلفل الأسود، وقلبي المزيج حتى تغلظ الصلصة.
* أضيفي الطماطم المجفف والأرز والبابريكا والماء المغلي.
* اخبزي المزيج في الفرن مدة 17 دقيقة.
* قدميه ساخنة.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Admin
Admin


ذكر
عدد المساهمات : 128
نقاط : 208
تاريخ التسجيل : 30/01/2010

مُساهمةموضوع: رد: @ طبق بحري:باييلا اللحم البقري @   السبت مارس 27, 2010 6:54 am

ايه يا نور كل الاكل ده جوعتينى اروح اكل بقه شكرا نور مجهود جبار
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://stege2010.ahlamontada.net
نــور الشمس
Admin
avatar

انثى
عدد المساهمات : 225
نقاط : 515
تاريخ التسجيل : 04/02/2010

مُساهمةموضوع: رد: @ طبق بحري:باييلا اللحم البقري @   السبت مارس 27, 2010 10:39 am

هههههههههههههههههه
كويس علشان حضرتك تدخل المطبخ هنا علطول وتاكل من عندنا
شكرا على حضورك
دمت بكل خير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
@ طبق بحري:باييلا اللحم البقري @
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
stege2010 :: مالذ وطاب-
انتقل الى: