stege عالم من الخيال
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» best fish oils on the market
الأربعاء أغسطس 03, 2011 5:26 pm من طرف زائر

» Randy Hatton Drug Information Center
الأربعاء أغسطس 03, 2011 5:16 am من طرف زائر

» flaxseed oil
الثلاثاء أغسطس 02, 2011 12:49 am من طرف زائر

» online video slot tips
الإثنين أغسطس 01, 2011 11:12 pm من طرف زائر

» иммуномодуляторы гинекология
الأحد يوليو 31, 2011 4:27 pm من طرف زائر

» Aarp Part D Drug Card
الأحد يوليو 31, 2011 12:41 am من طرف زائر

» Продвижение неизбежно
الجمعة يوليو 29, 2011 2:36 am من طرف زائر

» generic cialis online coupon
الخميس يوليو 28, 2011 5:33 am من طرف زائر

» Abuse Of Chinese Medicine
الأربعاء يوليو 27, 2011 7:41 pm من طرف زائر

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

شاطر | 
 

 @ الباسطا فلورا بمربى الفراولة @

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نــور الشمس
Admin
avatar

انثى
عدد المساهمات : 225
نقاط : 515
تاريخ التسجيل : 04/02/2010

مُساهمةموضوع: @ الباسطا فلورا بمربى الفراولة @   الإثنين فبراير 15, 2010 6:51 am



والنهارده حبينا نقدّم لكِ وصفة لذيذة وبسيطة تقدري تعمليها بأبسط التكاليف لأسرتك

المقادير:

• كوبين وربع دقيق.
• 2 بيض كبير.
• نصف كوب خليط من السمن والزبد.
• كوب سكر بودرة.
• معلقة فانيليا.
• معلقة بيكنج باودر.
• نصف كوب مربى فراولة.

الطريقة:

1. اخلطي السمن مع السكر كويس.
2. اضربي البيض وضيفي عليه الفانيليا.
3. ضيفي البيض على خليط السمن وامزجيهم مع بعض.
4. حطي البيكنج باودر على الدقيق وقلبيه، وبعد كده حطيه تدريجياً على الخليط السابق لغاية ما يتكوّن عندك عجينة متماسكة ما تلزقش بإيديكِ (ممكن تزودي شوية دقيق لو احتاجتِ).
5. صبي 3/4 العجينة في الصينية وافرديها بسمك 1 سم وحطي المربى عليها.
6. بالعجينة المتبقية اعملي أعمدة مختلفة الأطوال، ورصيها على المربى في الصينية متقاطعة طولا وعرضا.
7. حطي الصينية في الفرن في درجة حرارة متوسطة لمدة 25 دقيقة لغاية ما يحمر القاع والجوانب، وبعد كده افتحي الشواية لمدة دقيقتين علشان يحمر الوجه.
8. سيبيها لغاية ما تبرد وقطعيها وقدّميها.. وبألف هنا وشفا.



وفي النهاية نتمنى إن الطريقة تكون سهلة عليكم وتجرّبوها بنفسكم...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
@ الباسطا فلورا بمربى الفراولة @
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
stege2010 :: مالذ وطاب-
انتقل الى: